nov 2

www.Bingocams.com heeft een primeur: voor het eerst in haar historie geeft het een bedrag van maar liefst 100.000 euro weg, gegarandeerd. U maakt kans op deze prijs door mee te doen met het Golden Ticket Toernooi Bingocams. Dit is een 11 weken durend toernooi dat zal aanvangen op 1 oktober. Hieronder staat alles wat u moet weten over het toernooi.

Bezoek Bingocams

Golden Bingo Balls

Tijdens dit Golden Ticket Toernooi Bingocams, krijgt u de kans om zogenoemde Golden Bingo Balls te winnen. U kunt deze Golden Bingo Balls ten eerste gebruiken om gratis toegang tot de wekelijkse jackpot te verkrijgen. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om deze Golden Bingo Balls in te zetten om in grote finales van het toernooi op 19 december te komen, waarvoor u in de top 300 op het leaderbord moet komen.

Winnen Golden Bingo Balls

U kunt de Golden Bingo Balls op de volgende manieren winnen (niet alleen door bingo te spelen, maar ook de verschillende casinospellen):

  1. door een van de jackpots te winnen
  2. door een jackpot in een van Golden te winnen – hier wint u 10 Golden Bingo Balls
  3. Zet in op een van de geselecteerde spelautomaten
  4. bij uw eerste stortbedrag van minimaal 10 euro wint u 5 Golden Bingo Balls.

Golden Free

Iedere week zijn alle winnaars van Golden Bingo Balls van de week ervoor uitgenodigd om in de vrije speelkamer genaamd de Golden Free mee te spelen. Tickets zijn dus vrij, maar wel alleen op uitnodiging dus. Deze Golden Free is vanaf 10 oktober op iedere maandag om 19.00 uur geopend. Er zal een chatgastheer aanwezig zijn en de jackpot is gesplit ter waarde van vijf maal 50 euro.

Drie finales

Het slotstuk van dit Golden Ticket Toernooi Bingocams zijn de drie grote finales op 19 december. De starttijden van de drie grote finales zijn om respectievelijk 20.00, 21.00 en 22 uur. Voor de eerste finale is de top 300 uitgenodigd, voor de tweede finale de top 200 en voor de derde de top 100. De jackpots bedragen respectievelijk 10.000, 20.000 en 50.000 euro.

Klik hier en speel mee!

Leaderbord

Bent u de gelukkige om in de top 10 van het gehele toernooi terecht te komen, verdient u niet alleen een plek in de drie grote finales. U krijgt ook zonder meer een geldbedrag dat als volgt is opgedeeld: de plaatsen 4 tot en met 10 krijgen 100 euro, de derde plaats ontvangt 750 euro, de tweede plaats 1000 euro en bent u als eerste geëindigd krijgt u 2000 euro cash!

Voorwaarden

Bingocams behoudt het recht om op ieder mogelijk moment deze actie te veranderen. Voorts kan Bingocams het bedrag van de jackpot wijzigen door elk bedrag dat zij gepast acht. Tot slot is er de regeling dat wanneer een speler die voor meer dan één finale uitgenodigd de eerste of tweede finale wint, hij of zij niet meer zal worden uitgenodigd voor de tweede of derde finale.