Bingocams

live bingo op mobiel
Dagelijks kans op prachtige prijzen
Bingo is naar alle waarschijnlijkheid het meest bekende en vaakste gespeelde spel ter wereld, en dat is al tientallen jaren zo. Het is dan ook een spel dat voor veel gezelligheid kan zorgen. Bingocams heeft het bijzondere karakter van bingo omarmt en er prachtige geldprijzen aan toegevoegd waar je dagelijks kans op kan maken.

Bezoek de website van Bingocams

Met andere mensen bingo spelen in bingokamer

Bij Bingocams wordt de succes formule van het bingospel op een zeer moderne en toegankelijke aangeboden. Je kunt namelijk iedere dag, op de momenten dat jij het wilt , aanschuiven in één van de bingokamers die Bingocams heeft gecreëerd. In deze aangename bingokamers worden continue spannende bingorondes gespeeld waarmee je mooie geldprijzen kan winnen. En je zit nooit alleen in de bingokamer. De ene keer met bijvoorbeeld 25 mensen, een andere keer met misschien wel 100.

Kies een bingokamer en start met spelen

Bingocams heeft als het ware een virtuele bingo hal gebouwd en die opgedeeld in een serie verschillende kamers waar op elk moment van de dag bingo wordt gespeeld. Jij kan zelf kiezen in welke kamer je bingo gaat spelen. Zodra je een keuze hebt gemaakt koop je één of meerdere bingokaarten. De prijs per bingokaart is afhankelijk van de bingokamer waar je gaat spelen, van het soort spel, en van de hoogte van de prijs die je die specifieke ronde kan winnen.

Meld je nu aan bij Bingocams en doe mee!

Eerst bij Bingocams registeren

Voordat je een bingokamer kan binnengaan en daar plaats kan nemen om bingo te gaan spelen is het van belang eerst te registreren bij Bingocams. Dat kun je in drie eenvoudige stappen doen en duurt bij elkaar ongeveer twee minuten. Het registeren is belangrijk omdat er met het spelen van Bingo geld gewonnen kan worden. Bingocams moet daarom aan veel wetten en regels voldoen om het bingospelen te mogen aanbieden.

Gratis welkomstbonus bij aanmelding

Nadat je hebt geregistreerd en aangemeld bij Bingocams ligt de eerste verrassing al op je te wachten. Je ontvangt namelijk een welkomstbonus van 5 euro en die zie je direct in je account. Met deze 5 euro kan je in één van de bingokamers bingo gaan spelen. De 5 euro welkomstbonus geeft je de uitgelezen mogelijkheid om gratis het bingo spelen uit te proberen en tegelijkertijd kans maken op aantrekkelijke geldprijzen.

Klik hier en pak die gratis welkomstbonus!

Gratis bingo spelen

Als geregistreerde gast van Bingocams maak je naast het gewone bingo spelen ook kans om mee te mogen doen met de gratis bingospellen. Deze worden in speciale bingokamers gehouden. Je kan al uitgenodigd worden door Bingocams om gratis bingo te spelen als je in een week meer dan 10 euro in je account hebt gestort. De geldprijzen die je hier kunt winnen variëren per bingokamer.

bingocams mobile app

Eenvoudig geld naar je account storten

Om bingo te spelen heb je tegoed in je account nodig. Als je daar geld bij wilt storten dan kan je dat eenvoudig doen door geld op je account te storten. Je ziet na afloop van de transactie het saldo meteen in je account staan. Er zijn ook andere manieren om geld naar je account te storten zoals met Skrill, Paysafe en Neteller.

Extra prijzen winnen met jackpots

Je zult er al snel achter komen dat je bij het spelen van bingo veel meer kan winnen dan de prijzen die voor aanvang van het bingospel worden aangekondigd. Bingocams heeft namelijk een aantal progressieve jackpots actief waar je vanzelf kans op maakt als je met een ronde bingo spelen mee doet. Zo zijn er de Bubblegum jackpot en de Happinezz jackpot die ieder honderden euro’s kunnen uitkeren.

Big Bang jackpot

De grootste jackpot van Bingocams is de Big Bang Jackpot. Deze start bij 1.000 euro en kan ongekend hoog oplopen. Niemand weet wanneer de jackpot valt en iedereen die in de laatst drie maanden een storting heeft gedaan in zijn of haar account maakt er evenveel kans op. Je kan zelfs zien welke gasten van Bingocams de Big Bang Jackpot heeft gewonnen.

Speel mee voor de jackpots, meld je hier aan

Bingo spelen met 75 of 90 ballen

De regels van het bingospel zijn eenvoudig en hoef je geenszins uit het hoofd te leren. Afhankelijk van het spel dat wordt gespeeld worden er 75 of 90 ballen gebruikt. Het bingo spel met 90 ballen geeft prijzen op 1 volle lijn, 2 volle lijnen of een full house. Het bingospel met 75 ballen geeft prijs op basis van een vooraf aangegeven patroon. Zo heb je afwisseling in het bingospel en wordt het meedoen nog spannender.

Bingo win moment opnemen met webcam

Als jij de winnaar bent van een bingoronde dan wordt op dat moment de afbeelding die jij hebt geüpload als avatar voor alle overige spelers in de bingokamer zichtbaar gemaakt en kunnen zij je persoonlijk feliciteren. Je kunt er ook voor kiezen dit feestelijke moment met je webcam op te nemen zodat je jouw bingo win moment later aan vrienden en familie kan laten zien.

Uitkeren van geld kost niets

De prijs die je wint met een ronde bingo spelen bij Bingocams wordt direct naar je account gestort. Zo kun je besluiten om nog een ronde mee te spelen of je kiest er voor het geld uit te laten keren. Uitkeren van tegoeden vanuit je account kan vanaf 25 euro en kost niets.

Wil jij ook geld winnen met de bingo? Probeer het hier!

Met andere bingo spelers chatten

De naam Bingocams is geen toeval, er is bewust voor deze naam gekozen omdat alle gasten die in de bingokamers komen spelen met hun webcam met elkaar contact kunnen maken. Zo is het mogelijk om individueel met elkaar te chatten, keihard bingo te roepen als je een bingo hebt, of je medespelers op een heel persoonlijke en hartelijke wijze te feliciteren met hun gewonnen prijzen.

Bingocams waardeert trouwe bezoekers

Het spelen van bingo bij Bingocams wordt door veel vaste gasten als leuk en heel gezellig ervaren. Veel bezoekers komen daarom ook met regelmaat terug om met elkaar bingo te spelen. Bingocams waardeert het enorm als je regelmatig terug komt en laat dat blijken met het loyaliteitsprogramma waar je automatisch aan mee doet als je geregistreerd bent.

Free spins voor VIP’s

De punten die je verdient met het loyaliteitsprogramma kunnen je veel voordeel, bonussen en andere extra’s opleveren. En als je de status van VIP hebt bereikt dan krijg je daar zelfs free spins bij. Deze gratis rad-van-fortuin- draaien kunnen je in korte tijd veel geld opleveren. Dat is de unieke manier van Bingocams om trouwe bezoekers te bedanken en te belonen.

bingocams mobile app