Bingocams geld storten met PaysafeCard

live bingo op mobiel

Als u wilt beginnen met spelen voor Bingocams, dient u voldoende tegoed op uw saldo van Bingocams te hebben staan. Geld storten kan bij Bingocams op verschillende manieren. Hieronder staat uitgelegd hoe u gebruik kunt maken van Bingocams geld storten met PaysafeCard.

Meld je aan bij Bingocams

Paysafecard

PaysafeCard is de eerste prepaidkaart in Europa bedoeld om te kunnen shoppen op internet. PaysafeCards zijn beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa. U kunt ze aanschaffen bij benzinestations, krantenkiosken, boekhandels, banken en op verschillende andere plaatsen. U kunt ze ook gewoon online aanschaffen via de site van Paysafecard: http://www.paysafecard.com.

Aanschaf PaysafeCard

U kunt als volgt een bruikbare PaysafeCard aanschaffen. Zoek via de site het dichtstbijzijnde verkooppunt en ga daar heen. Koop daar uw Paysafecard met pincodes in de waarden van 10, 25, 50 of 100 euro. Nu heeft u Paysafecard met een 16-cijferige pincode, die u kunt invoeren als u gebruik maakt van Bingocams geld storten met PaysafeCard.

Storten

Om succesvol gebruik te maken van Bingocams geld storten met PaysafeCard, moet u de volgende stappen ondernemen. Ga eerst naar uw persoonlijke homepage en klik op ‘Deposit’. Hier kunt u voor de betaaloptie Paysafecard kiezen en het gewenste stortbedrag invoeren. U volgt nu de stappen die staan aangegeven en voert eventueel nog een bonuscode in. Klik op ‘proceed with deposit’ en vernieuw de pagina om uw nieuwe saldo te zien.

Extra kosten

Bingocams vraagt geen vergoeding voor het maken van een storting. Sommige uitgevers van kredietkaarten kunnen echter een vergoeding opleggen voor het maken van transacties via internet. Dit maakt deel uit van hun algemene voorwaarden en valt helaas buiten de macht van Bingocams. Raadpleegt u Paysafecards om zeker te weten of en zo ja, hoeveel extra kosten hieraan verbonden zijn.

Helpdesk

Heeft u nog vragen of zijn er problemen ontstaan bij uw storting, neem dan contact op met de Helpdesk. Hier staan medewerkers van Bingocams iedere dag van 13.00 tot 21.00 uur voor u klaar in de ‘Live Chat’. Aan de rechterzijde van de Helpdesk pagina klikt u op de button ‘Live Chat’ en u kunt gelijk uw vragen stellen.

Bezoek de website van Bingocams