ShinyBingo geld storten met Creditcard

shinybingo bonusBij ShinyBingo spelen elke dag talloze mensen een potje Bingo. Dat kun je op verschillende manieren en in verschillende kamers spelen. Het is gelukkig ook mogelijk om voor verschillende bedragen te spelen. Als je geld wil storten, kan dat op verschillende manieren. Zo kun je bij ShinyBingo geld storten met Creditcard. Dat is niet alleen ontzettend gemakkelijk, maar gaat ook nog eens veel sneller dan andere manieren om geld te storten.

Meld je hier aan

Creditcard

Vandaag de dag maken steeds meer mensen gebruik van een Creditcard. Het is dan ook niet zo heel moeilijk om een Creditcard aan te vragen. Vaak kan het binnen enkele werkdagen al geregeld zijn en kun je er dan ook direct gebruik van maken. Je kunt dan ook meteen bij ShinyBingo geld storten met Creditcard. Soms heb je daar niet eens je Creditcard zelf voor nodig, zolang je het nummer en de code maar uit je hoofd kent.

Hoe werkt het bij ShinyBingo?

Als je bij ShinyBingo gebruik wilt maken van deze betaalwijze, is dat heel eenvoudig. Je dient natuurlijk eerst ingelogd te zijn met je account. Vervolgens kun je bij ‘geld storten’ kiezen voor welke betaalwijze je de voorkeur hebt. Als je daar voor Creditcard kiest, wijst de rest zich vanzelf. In sommige gevallen kan het systeem je Creditcardnummer onthouden zodat je alleen je code hoeft te onthouden. Heb je dat liever niet? Dan schakel je die optie gewoon uit!

welkomstbonus aanbieding van shinybingo

Waarom een Creditcard?

Er zijn natuurlijk talloze manieren om geld te storten op je account. Waarom zou je dan bij ShinyBingo geld storten met creditcard? Er zijn verschillende redenen om dat te doen. Allereerst is het natuurlijk veilig. Daarnaast kun je eenvoudig het overzicht bewaren en is het vooral ontzettend gemakkelijk en snel om op deze manier geld te storten. Met enkele drukken op de knop staat er al geld op je account en jij bepaalt zelf hoeveel.

Vertrouwelijk

Het is wellicht overbodig om te melden, maar in deze tijd waarin veiligheid en privacy belangrijk zijn, doen we het toch: ShinyBingo garandeert haar klanten dat er vertrouwelijk met gegevens wordt omgegaan. Dit houdt onder andere in dat er een veilige betaalomgeving is gecreƫerd om ervoor te zorgen dat je zonder problemen met Creditcard kunt betalen!

Bezoek de website van ShinyBingo