ShinyBingo geld storten met PaysafeCard

shinybingo bonusAls je van plan bent om Bingo te gaan spelen bij ShinyBingo, is het wel zo verstandig om te zorgen dat je wat geld op je account hebt staan. Gelukkig hoeft dat niet meteen ontzettend veel te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een klein bedrag te storten en op die manier kennis te maken met het spel en de verschillende kamers. Bevalt het? Dan kun je altijd nog meer geld storten.

Meld je hier aan

Geld storten

Het handige van deze aanbieder is dat je op verschillende manieren geld kunt storten. Sommige manieren zijn geschikt voor een lager bedrag, terwijl andere betaalwijzen bij uitstek geschikt zijn voor hogere bedragen. Zo kun je bij ShinyBingo geld storten met PaysafeCard. Dit is een prepaid betaalkaart die je in de winkel maar ook online kunt aanschaffen. Ook kun je kiezen uit verschillende waardes: 10,25,50 of 100 euro.

PaysafeCard aanschaffen

Wil je bij ShinyBingo geld storten met PaysafeCard? Dan dien je natuurlijk allereerst zo’n PaysafeCard aan te schaffen. Er zijn talloze mogelijkheden om dit doen. Zo kun je er eentje in de winkel kopen, maar ook online is het mogelijk om er één aan te schaffen. Je kunt de PaysafeCard natuurlijk ook op verschillende manieren betalen. Wanneer je deze in de winkel koopt, krijg je een card mee naar huis. Als je hem online bestelt, krijg je meestal een code per email opgestuurd.

welkomstbonus aanbieding van shinybingo

PaysafeCard gebruiken bij ShinyBingo

Zodra je een de card of code in bezit hebt, kun je deze gebruiken bij ShinyBingo. Verzilveren is namelijk er eenvoudig. Ga zodra je bent ingelogd naar geld storten en volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm. Uiteindelijk dien je een code in te voeren. Deze staat op de card of in je email als je de card online hebt besteld. Zodra je deze code heb ingevuld zie je direct de waarde van je kaart en door dit te bevestigen staat het geld op je account.

Waarom op die manier?

Waarom zou je bij ShinyBingo geld storten met PaysafeCard? De belangrijkste reden waarom mensen gebruik maken van deze prepaid betaalkaart, is dat het een ontzettend veilige manier is om te betalen. Je weet immers vooraf precies welk bedrag je stort, doordat je zelf hebt bepaald welk bedrag er op de card staat. Bovendien hoef je geen bankrekeningnummer of andere gegevens te geven.

Bezoek de website van ShinyBingo