TrendieBingo

trendiebingo

trendiebingo logoTrendiebingo is een website waar verschillende bingo-evenementen op te spelen zijn. Door middel van deze tekst zal er uitleg worden gegeven van de diverse mogelijkheden op TrendieBingo.com

Meld je hier aan bij TrendieBingo

Inschrijfbonus

€5 gratis inschrijfbonus. Op het moment dat er is ingeschreven op TrendieBingo heb je recht op €5. Hiermee kan je de spellen uitproberen.

Ontvang hier je gratis inschrijfbonus!

Welkomstbonus

bonussen op trendiebingoNaast de inschrijfbonus is er nog een gegarandeerde bonus te verkrijgen. Elke speler die zijn/haar eerste storting maakt krijgt bovenop die storting 200%. Stort €50 en je krijgt €100 rechtstreeks extra in je account. Zo heb je €150 in je account terwijl je maar €50 gestort hebt.

Wekelijkse 50% bijstort bonus

Iedereen heeft recht op de 50% bijstort bonus. Het enige wat daarvoor in orde moet zijn is je emailadres. Stort €50 om zo een extra €25 te krijgen. Dit aanbod is elke week geldig.

Loyaliteitsbonus

Een heel speciale bonus is de loyaliteitsbonus. Er zijn 90 levels die je loyaliteit naar TrendieBingo bepalen. Door middel van een 10 kleurenprogramma word je loyaliteit bepaald. Voor elke euro die gespendeerd wordt aan de bingo krijgt iedere speler 1XP punt. De levels zijn als volgt in te delen:

  • Groen (1-2 XP-punten): Gouden Coins, Bijstort bonus, The Fleek Boutique, The Venue, Bright Spark Shop, Verjaardagsbonus.
  • Blauw (3-10 XP-punten) Zie groen.
  • Geel (11-20 XP-punten) Zie groen.
  • Oranje (21-30 XP-punten) (groen + Extra Smiles).
  • Rood (31-40 XP-punten)Zie oranje.
  • Roze (41-50 XP-punten) oranje + VIP Freebie.
  • Paars (51-60 XP-punten)Zie roze.
  • Violet (61-70 XP-punten)Zie roze.
  • Zilver (71-80 XP-punten)roze + maandelijkse free spins + exclusieve nieuwsbrief.
  • Goud (81-90 XP-punten)zilver + exclusieve merchandise + je eigen accountmanager.

Bouncing Bonus

Deze Bouncing Bonus game werkt door middel van loten. Bij elke bonuskaart die er gekocht wordt, krijgt men een lot. Om de zoveel tijd wordt er een lot getrokken en maak je kans op de bonus game. Voorwaarden hiervoor zijn wel dat de webcam aanstaat zodat iedereen kan meekijken.

15% extra voor Live Win Moment

De laatste bonus heeft betrekking op een winnaarsmoment. Win jij de FullHouse op het moment dat je webcam aanstaat dan heb je recht op 15% meer bonus. Om de bonus te activeren moet de optie hiertoe worden aangevinkt.

trendiebingo

Bingo-evenementen

Op de site TrendieBingo zijn verschillende evenementen te spelen. Zo is er de Power Bingo €10, de Power Bingo €25 en de speciale Power Bingo €100. Naast deze evenementen zijn er ook nog gratis evenementen die we later in dit stuk zullen behandelen.

Power Bingo €10
Dit 90 ballen bingospel van TrendieBingo geeft je iedere dag de kans op het winnen van €10. Het zal elke dag starten om 19:00 uur en 1 ticket kost €0,01, maximaal kunnen er 96 tickets worden gekocht. Er is geen garantie dat de jackpot €10 zal bedragen maar de jackpot zal gegarandeerd vallen binnen 52 ballen.

Power Bingo €25
TrendieBingo heeft naast de €10 Bingo om 19:00 uur ook een €25 Power Bingo die iedere dag om 20:00 uur zal starten. Een ticket kost €0,02 en ook hier kan je maximaal 96 tickets bestellen. Ook hier is er geen garantie dat de €25 gehaald zal worden maar de jackpot zal binnen 50 ballen gegarandeerd vallen.

Power bingo €100
Naast de €10 en €25 Power bingo biedt TrendieBingo ook nog een €100 Power Bingo aan. Elke dag zal om 21:00 uur de Bingo starten. Ieder ticket kost €0,05 en hier zal een maximaal aantal tickets van 40 stuks kunnen worden besteld. Er is geen garantie dat de jackpot de €100 zal bereiken maar de jackpot zal gegarandeerd vallen binnen 48 ballen.

Naast deze betaalde spellen zijn er ook nog gratis spellen te spelen op TrendieBingo.

The Venue
Dit spel is elke dag om 23:00 uur gratis te spelen voor 2 rondes. Het enige wat daarvoor gedaan dient te worden is €25 storten in de voorafgaande 24 uur. De prijzen die te winnen zijn: 1 lijn, €2,50; 2 lijnen, €10; Full House, €25

The Fleek Boutique
Drie maal per dag kans om geldprijzen te winnen en een ticket is helemaal gratis. Is er €10 gestort in de afgelopen 14 dagen in je account dan kan je hieraan meedoen. De prijzen die te winnen zijn: 1 lijn, €1; 2 lijnen, €1,50; Full House, €2. De tijden waarop dit spel te spelen is: 10:30 uur, 14:00 uur en 18:30 uur

Met deze bonusspellen valt al veel te verdienen maar er zijn ook nog andere bonussen te verdienen op TrendieBingo.

Aanmelden

Om van al deze mogelijkheden en spellen gebruik te maken dient er een account aangemaakt te worden op de website via het kopje Join Now. Vul hier de gegevens in die op jou van toepassing zijn. Door middel van al je gegevens wordt het je mogelijk gemaakt om zo geld te storten op je account. Dit kan door middel van diverse betaalmogelijkheden.

Veel plezier met het spelen op TrendieBingo en misschien behoort u binnenkort wel tot de gelukkige winnaars.

Bezoek de website van TrendieBingo

trendiebingo