TrendieBingo geld storten met Creditcard

trendiebingo

trendiebingo logoU kunt op verschillende manieren geld op uw TrendieBingo account storten. Hieronder zal de optie van TrendieBingo geld storten met creditcard worden besproken. Zo bent u op de hoogte van alle praktische zaken en kunt u zonder zorgen aan uw spelplezier bij TrendieBingo beginnen.

Meld je hier aan bij TrendieBingo

Gebruiken creditcards

Met TrendieBingo geld storten met Creditcard kunt u van de creditcards van Visa, Mastercard, Solo of Maestro gebruikmaken. U kunt dan uw creditcard invoeren via het beveiligd systeem van TrendieBingo. Uw saldo wordt dan opgewaardeerd. Ook zal er een token opgeslagen met uw creditcardgegevens, zodat u de volgende keer met gemak uw geld kunt storten met uw creditcard.

Bijkomende kosten

Er is geen minimum stortbedrag, maar 10 euro in één transactie is nodig om eventuele ‘reload codes’ te gebruiken. TrendieBingo brengt geen kosten in rekening voor het storten, maar via sms kunnen extra kosten door uw provider in rekening gebracht worden. Als u via ‘Pay Per Call’ besluit te storten, komen er mogelijk kosten bij voor het gebruiken van uw telefoon of worden extra kosten door uw telefoonprovider in rekening gebracht.

Storting op uw account en eventuele problemen

Normaliter wordt uw storting per direct naar uw account getransfereerd. Mocht dit echter niet het geval zijn, kunt u contact opnemen met de helpdesk van TrendieBingo. Als uw specifieke vraag niet afdoende via de standaardvragen van Q&A wordt beantwoord, kunt u onder het kopje ‘Contact The Helpdesk’ uw specifieke vraag stellen. TrendieBingo zal uw vraag dan binnen 24 uur beantwoorden.

Live Chat

Een andere mogelijkheid om contact op te nemen met de medewerkers van deze online bingosite is via de Live Chat service. Medewerkers van TrendieBingo staan dan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of een oplossing te vinden voor uw problemen. De Live Chat service is dagelijks geopend van 13.00 tot 21.00 uur. De Live Chat is te vinden onder het kopje ‘Helpdesk’. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u dan de button ‘Live Help – Online’ aanklikken.

Bezoek TrendieBingo

trendiebingo