TrendieBingo geld storten met PaysafeCard

trendiebingo

trendiebingo logoU kunt op verschillende manieren geld op uw TrendieBingo account storten. Hieronder komt u alles te weten over de optie van TrendieBingo geld storten met PaysafeCard.

Meld je hier aan bij TrendieBingo

Aanschaf PaysafeCard

Door gebruik te maken van TrendieBingo geld storten met PaysafeCard doet u uw stortingen met Europa’s eerste prepaidkaart die bedoeld is voor winkelen op het internet. Deze PaysafeCards zijn verkrijgbaar bij plaatselijke benzinestations, kiosken, boekhandels, banken en bij nog veel meer plaatsen. Ook kunt u ze online verkrijgen via de site http://www.paysafecard.com.

Gebruik PaysafeCard

Paysafecard is marktleider op het gebied van online prepaidbetaalmiddelen. Het voordeel van deze kaart is dat u geen bank- of creditcardgegevens nodig heeft. Als u een verkooppunt gevonden heeft, kun u de kaart in de waardes van 10, 25, 50 of 100 euro kopen. Eens u de kaart in uw bezit heeft, hoeft u alleen nog de 16-cijferige pincode op de PaysafeCard in te voeren.

Bijkomende kosten

Er is geen minimum stortbedrag, maar 10 euro in één transactie is nodig om eventuele ‘reload codes’ te gebruiken. TrendieBingo brengt geen kosten in rekening voor het storten, maar via sms kunnen extra kosten door uw provider in rekening gebracht worden. Als u via ‘Pay Per Call’ besluit te storten, komen er mogelijk kosten bij voor het gebruiken van uw telefoon of worden extra kosten door uw telefoonprovider in rekening gebracht.

Bezoek de website van TrendieBingo

Kosten en resttegoed

Door gebruik te maken van TrendieBingo geld storten met PaysafeCard heeft u deze bijkomende kosten dus niet. Alleen indien u uw PaysafeCard-tegoed niet binnen 12 maanden hebt opgebruikt, worden vanaf de 13e maand maandelijkse administratiekosten van 2 euro van het resttegoed van uw PaysafeCard afgeboekt. Als u uw PaysafeCard-tegoed bij het storten op uw TrendieBingo account niet volledig opgebruikt, blijft het resttegoed gewoon beschikbaar zodat u het later kunt gebruiken.

Storting op uw account en eventuele problemen

Normaliter wordt uw storting per direct naar uw account getransfereerd. Mocht dit echter niet het geval zijn, kunt u contact opnemen met de helpdesk van deze bingo. Als uw specifieke vraag niet afdoende via de standaardvragen van Q&A wordt beantwoorden, kunt u onder het kopje ‘Contact The Helpdesk’ uw specifieke vraag stellen. TrendieBingo zal uw vraag dan binnen 24 uur beantwoorden.

trendiebingo